Styret

KRISTINE HOVLAND

Kristine Hovland er ansatt som"Treasury Specialist" i DNV GL. Kristine Hovland har vært ansatt i DNV GL siden 2011 og har jobbet i " GroupTreasury department " siden 2013. Kristine Hovland er utdannet ved NHH (Master of Science in Economic Analysis), Bocconi-universitetet i Milano og Université Catholique de Louvain i Belgia (Master in Business Engineering).

MARIANN STEINE BENDRISS

Mariann Steine ​​Bendriss er administrerende direktør i Pensjonskassen for helseforetakene i hovedstadsområdet (PKH). Mariann Steine ​​Bendriss har vært ansatt i PKH siden2014. Hun har 20 års erfaring fra revisjons- og risikostyringsprosjekter i PwC.Mariann Steine ​​Bendriss har en mastergrad i finans, og er statsautorisertrevisor og autorisert finansanalytiker.

Vincent Trouillard-Perrot

Vincent Trouillard-Perrot er  "Deputy Head ofAffiliate Network" i BNP Paribas Asset Management Holding. Trouillard-Perrot har over 25 års erfaring i de europeiske og asiatiske finansmarkedene, og har vært ansatt hos BNP Paribas Asset siden 1991. Trouillard-Perrot har hovedfag i økonomi, markedsføring og bedriftsøkonomi fra INSEEC Paris Business School.

Tomas Scherp

Tomas Scherp er administrerende direktør i Alfred Berg Kapitalförvaltning AB og leder Alfred Bergs svenske virksomhet. Tomas Scherp har vært ansatt hos Alfred Berg siden 2000 og har over 20 års erfaring fra finansbransjen. Tomas Scherp er utdannet ved Uppsala Universitet og har en CEFA (Certified European Financial Analyst) Diploma.

Claudine Smith

Claudine Smith leder BNP Paribas’ virksomhet i Norge. Hun startet i BNP Paribas i 2008. Claudine er fransk og haren bred internasjonal bakgrunn. Hun har tilbrakt mesteparten av karrieren i Norge, og jobbet for IBM, Jøtul Industrier og Nordea. Claudine Smith har en "Master of Management" fra Toulouse Business School i Frankrike, og gjennomført INSEAD Executive Program (Bank og Finance) og mer nylig INSEAD In Board Academy.

Ønsker du informasjon om våre seminarer og fond?

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form